måndag 6 augusti 2012

Världsrekord i snabbkyssning

Jag har tänkt på detta ett tag och verkligen behövt hålla på det, för att inte bryta någon tystnadsplikt eller schyssthet mot vän.

Jag har en vän som är världsrekordshållare i att kyssa någon inom väldigt kort bekantskap. Eller bekantskap å bekantskap. De möttes, han sa Gud så du är snygg! och hon sa: du ser inte illa ut heller. OCh sen kysstes de. Max en minut tog det, på fullaste allvar!! Och sen slutade de inte kyssas på flera timmar faktiskt.

Det är rätt häftigt med världsrekord, för vem kan egentligen veta. Och även: vem vill utmana ett sånt rekord liksom?? För det är ju inte snabbhet som avgör om kyssarna är bra och värda att fortsätta att smaka på....

Efter en hel del funderande kring detta så har jag bestämt att låta detta rekord vara hennes. Jag må vara lite tävlingsinriktad ibland, men nä... jag tänker verkligen inte leta upp nån som säger hej på rätt sätt och sen bara kyssa honom. För det är nog var som krävs. Att man liksom skippar det där "vad snygg du är" och bara kör liksom...

4 kommentarer:

  1. Thanks, this story is very interesting and absorbing! I'm looking forward to reading your new stories! You wield a formidable pen, my friend!

    SvaraRadera
  2. I found this information very useful. Keep it up. I am gonna see all your next posts

    SvaraRadera
  3. You are a true master of the quill! This reading was the so absorbing!Write more and thank you!

    SvaraRadera