måndag 23 april 2012

CV

Jag tänker så här, att det vore inte helt fel om alla vi som är singlar skaffar oss ett CV. Då kan man liksom om man är intresserad av någon, bara be att få kolla CV:t... Javisst säger man om det är nån man tycker verkar ok, kan jag få se ditt?

I CV:t kan det tex stå om vilka intressen man har, hur man har haft det i livet, hur många sexualpartner (det kan få finnas en ruta med "uppger jag inte" för en del är ju blyga med sånt, eller kan inte räkna så långt), slitsamma separationer, hur relationen till ev andra förälder till ens barn. Dessa kan även vara referenter, som man kan ringa och kolla: ÄR det här en bra person? Kompisar kan ju fylla en funktion med, eller grannar om man bor väldigt lyhört.

Om man nu skulle bli kär i nån, så känns det ju himla mycke som ett lotteri om det är en bra person eller inte... Och en stor del av livet har ju liksom slösats bort på sånt som inte hållit så det känns som att det vore bra om man slapp förspilla mer tid... Nöjd med hans CV (jag skriver han, för jag är ju en hon och bara intresserad av hannar) - han nöjd med mitt, ja men då är det ju bara att köra liksom... Hur många överraskningar kan uppstå?

2 kommentarer:

  1. Nu har jag läst igenom hela din blogg och jag bara ler och skrattar hela tiden :) Och så vill jag tacka för din fina kommentar som du lämnade på min blogg, den värmde något enormt! Sånt behöver man höra ofta. Och detsamma, du är en underbar människa Monika och jättefin på alla sätt! Du får komma ner snart, mamma saknar dig, Thomas med kan jag tänka mig! Kram

    SvaraRadera
  2. Finaste Nadine, oj så glad jag blir för dina ord:) Jag längtar som en tokig och Tilde längtar nästan ännu mer!! Dessutom gör hon sitt bästa att härma Öschötskan ju närmre vi kommer hahaha

    SvaraRadera