tisdag 22 maj 2012

Urringning

Det är lite kul att stå så man hör andras diskussioner. Eller sitta. Som typ på ett kafé. Tex Charm. Det är ett bra ställe. Är man ensam kan man låtsas försjunken i en dagstidning eller sin mobiltelefon (har ni tänkt på hur ofta man tittar in i sin mobil egentligen? Facebook kan ju komma med nåt asviktigt som man missar liksom!!)

Iallafall: Jag hörde ett roligt påstående.

När en tjej blir singel så ökar urringningen och kjolen blir kortare! De blir mer slampiga ser ni! Och helt plötsligt så flirtar de med varenda man de möter. Förmodligen med varje kvinna med. För säkerhetsskull liksom.

Alltså. Det är väldigt svårt att en sån gång INTE vända sig om och liksom flirta och dra ner urringningen lite extra.

Kan det vara så att den flirtiga attityden är ren livsglädje? Att ha fått det liv man önskade? Att ha orkat eller vågat ta steget från något som inte var helt bra?

När man mår bra ökar intresset för deet egna utseendet. Jag tror inte urringningrna djupnar, men kanske de finns där mer ofta, att fleecetröjan åker av och det känns ok att vara bekväm i sin kropp igen. För ärligt: Hur mycket urringning vill man visa en man man är ointresserad av? Som man fått nog av snarkandes och fisandes i TV-soffan. Om det nu är det som är orsak, det vet ju inte jag såklart.

Slampiga.... ok. Tjejer/kvinnor som månar om sitt utseende är slampor. Är man glad och tillfreds med livet och strålar där man går, då är man flirtig.

Det var vad jag såg, om den de pratade om...

Det är fritt att gissa om det var försmådda män eller svartsjuka kvinnor som satt vid bordet bredbvid. Själv säger jag bara: Surt sa räven...
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar